Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-1

Την ήττα με το βαρύ 3-1 γνώρισε η ομάδα μας στο Νεοχώρι από την ΑΕ Οινιαδών. Σε ένα ματς που ο Ασττέρας για άλλη μια φορά στεκόταν καλύτερα από τον αντίπαλό του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προδόθηκε κυρίως από μοιραία ατομικά λάθη κι ίσως από την απειρία των νεαρών παικτών του. Έτσι, βρέθηκε στο α' ημίχρονο να χάνει με 2-0 και με την έναρξη του β' ημιχρόνου στο 54' με 3-0. Κατάφερε να μειώσει στο 62' με το Ζωγράφο με κεφαλιά παίρνοντας το ριμπάουντ από το δοκάρι που βρήκε η μπάλα σε προηγούμενη κεφαλιά του Ματσίγκα. Μέχρι το τέλος ο Αστέρας είχε πολλές ευκαιρίες να "γυρίσει" το ματς με κυριότερες στο 68' και στο 73' σε τετ-α-τετ του Κουφού και του Ρούσση αντίστοιχα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Σταμάτης Κ., Κοίνης (Φονταλής), Κοκόρης, Παπάς Κ. (Μιχαλόπουλος), Γανζούδης, Ματσίγκας, Κουφός, Ζωγράφος, Ρούσσης (Κατσουλάκης), Παπάς Σπ.
 
Ακαδημία Ευηνοχωρίου - ΑΟΚ Τρίκαρδος
1-0
Αράκυνθος Ματαράγκας - Αχιλλέας Γραμματικούς
1-3
Ακαδημία Ναυπάκτου - Α.Ο.Παπαδατών
3-1
Αναγέννηση Μεσολογγίου - Αλικυρναϊκός Αγ.Θωμά
1-1
Α.Ε.Οινιαδών - Αστέρας Μεσολογγίου
3-1
Αετός Σταμνάς - Α.Ο.Λυγιάς
0-3 α.α


Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
7
1
6
2.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
6
1
6
3.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
4
1
4
4.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
3
2
4
5.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
3
1
3
6.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
3
3
3
7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
3
3
3
8.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
3
4
3
9.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
2
5
1
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3
5
1
11.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
1
6
-2
12.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
0
6
-2











ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

 













8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ταλεντο αυτη η ομαδα αλλα διακρινεται οτι δεν υπαρχει μυαλο, οποτε χανεται αυτοματα ολο το ταλεντο.Οπως επισης λειπει και η πειθαρχια και ειναι λογικο απο την στιγμη που ειναι βασικοι και αναντικαταστατοι παρα τα παραπτωματα στην εκαστοτε περιπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Αναντικατάστατος με δύο αγωνιστικές θεωρώ ότι είναι λίγο έως πολύ υπερβολή. μην αρχίζουμε τη μουρμούρα τόσο νωρίς, δε κάνει καλό. Εξάλλου η ομάδα έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα τα οποία στάθηκαν αρκετά καλά .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΥΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ 3 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι γίναμε προπονητές της κερκίδας βλέπω...Η γκρίνια μόνο κάλο δεν κάνει τώρα, πίστη στην ομάδα μας και πίστη στον coach, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει!

Ανώνυμος είπε...

οι μικροι ηλιακα παικτες εχουν μελλον μπροστα τους...οι μεγαλοι της ομαδας ειναι αυτοι που δεν τραβανε...

Ανώνυμος είπε...

Οι παίχτες της ομάδας δεν διακρίνονται σε μικρούς και μεγάλους. Είμαστε ένα ενιαίο σύνολο και μαζί χάνουμε, μαζί θα κερδίσουμε. Παρακαλώ σαν παίχτης της ομάδας να μην σπέρνεται διχόνοια και έριδες που δεν αντικατοπτρίζουν το ήθος της ομάδος και την προσωπικότητα των παιχτών. Όσο για το αν 'τραβάει' κάποιος ή όχι είναι, αποκλειστική, αρμοδιότητα του προπονητή και κανενός άλλου. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Τι μικροί και μεγάλοι ρε παιδιά.οποιος παίζει πρέπει να δίνει ότι καλύτερο από τον εαυτό του.δεν νομίζω να μην θέλει κανένας να είναι καλός,εκτος αν υπάρχουν μαζοχες.Ολοι χρειάζονται και μικροί κ μεγάλοι σε μία ομάδα αλλά με πάθος κ βοήθεια ο ένας στον άλλον,σαν ομάδα κ όχι σαν ατομικές μονάδες.παμε ενωμένοι κ τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Ανώνυμος είπε...

Στοιχιματίζω πως ο-οι φίλος-φίλοι που μιλούν για μικρούς και μεγάλους, για προπονητή και ένα σωρό ακόμη αμπελοφιλοσοφίες βλέπει τον αγωνιστικό χώρο με κυάλι... Ας ψαχτεί μέσα του και θα βρει το γιατί... Από κει και πέρα μάγκες το άθλημα είναι αντρικό και καλό θα είναι να σταματήσουν μερικοί μερικοί το παραλήρημα και τις κατινιές και ας επικεντρωθούν στην ομάδα. Ας δουλέψουμε λοιπόν ατομικά και συλλογικά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Τέλος στα λόγια ! Ωρα για πράξεις !!! ΜΑΖΙ ΧΑΝΟΥΜΕ - ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ !!!