Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 0-4

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου από την ομάδα της ΑΕ Οινιάδων.
Πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια και με ορθολογικό πλάνο στο παιχνίδι η ομάδα της ΑΕ Οινιάδων, με τους γηπεδούχους να αστοχούν δυο φορές από τα έντεκα βήματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κολιάτσας που απέκρουσε και τα δυο πέναλτι, αλλά και όποτε χρειάστηκε ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν ουσιαστικός στις επεμβάσεις του.
Το φιλμ του αγώνα:
6΄κλέψιμο του Ναούμη και πλάσε, πάνω στον Κολιάτσα.
12΄σουτ του Κοκώρη, στην αγκαλιά του Κολιάτσα.
14΄ΓΚΟΟΛ, κάθετη πάσα του Βασιλείου, πλάσε του Αμπλιανίτη θα αποκρούσει ο Ρέκλη, σε δεύτερο χρόνο ο Σένια με σουτ θα κάνει το 0-1.
18΄εκτελεση κόρνερ του Παππά Σ., κεφαλιά του Παπαδόπουλου άουτ.
38΄ΓΚΟΟΛ, σουτ μέσα από την περιοχή του Βασιλείου 0-2.
44΄σέντρα από αριστερά για τον Αστέρα, κεφαλιά του Παπαδόπουλου άουτ.
47΄καθετη πάσα με αποδέκτη τον Σένια, το πλασέ που θα κάνει θα πέραση άουτ.
49΄ανατροπή του Ναούμη στην περιοχή από τον Διονάτο και πέναλτι για τον Αστέρα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ναούμη με τον Κολιάτσα να μπλοκάρει την μπάλα.
53΄σουτ του Φονταλή, θα μαζέψει ο Κολιάτσας.
55΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Παππά, κεφάλια του Αμπλιανίτη 0-3.
59΄χερι του Λάκκα στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πασπαλιάρης, και αυτός θα νικηθεί από τον Κολιάτσα.
60΄ΓΚΟΟΛ, κοντρα επίθεση για του φιλοξενούμενους, με τον Αμπλιανίτη με ψύχραιμο πλάσε να κάνει το 0-4.
62΄σουτ του Λάκκα, θα απομακρύνει σε κόρνερ ο Ρέκλης.
64΄σουτ του Μιχαλόπουλου Ι.Δ θα μπλοκάρει ο Κολιάτσας.
65΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Σταμάτη να νικιέται και στο σουτ που θα επιχειρήσει αλλά και την κεφαλιά σε δεύτερο χρόνο από τον Κολιάτσα.
72΄σουτ στην κλειστή γωνία του Ναούμη, σε κόρνερ ο Κολιάτσας.
73΄εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου Ι.Δ, κεφαλιά του Ναούμη στην αγκαλιά του Κολιάτσα.
79΄νεα εκτέλεση κόρνερ με τον Μιχαλόπουλο για τον Αστέρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Γαντζούδη λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Βελαόρας, Γεωργίου και Κανταρέλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέγκλης, Κοκόρης, Σούφρας (54΄ Μιχαλόπουλος Ι.Δ), Μπούλης, Τάσσος, Δάλλας (34΄λ.τ Γαντζούδης), Φονταλής, Σταμάτης Κ., Ναούμης, Παπαδόπουλος (46΄Πασπαλιάρης), Παππάς Σ.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (Κώστας Λιαπίκος) Κολιάτσας, Καγκαρέλης, Λάκκας, Αλετράς, Σαλονίτης (46΄Διονάτος), Ρέκας (73΄Γιανούζι), Βασιλείου, Συρροκώστας, Αμπλιανίτης (66΄Μακρόπουλος), Παππάς, Σένια.
πηγή: aitosports.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ μετα απο αυτο το αποτελεσμα αντιο β τοπικο μετα απο πολλα χρονια!!καποτε αυτην την ομαδα την ζηλευαν πολλες αλλες ομαδες για την μαχητικοτητα κ το ωραιο παιχνιδι που επαιζε κ οι ποδοσφαιριστες δεν αφηναν κανενα παιχνιδι κ εδιναν την ψυχη τους μεχρι το τελευταιο λεπτο!!φετος παρολο που ειχε μεγαλο ροστερ(αυτο μας μαρανε)δεν βλεπεις τιποτα απο τα παραπανω που ειπα!εσεις φετος ειστε ικανοι να καταφερετε να χασετε κ απο την σταμνα που δεν κατεβαινει!!ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για ποιο πράγμα;;;;Πάρακατ'.....
Αν είναι να πέσουμε κατηγορία, ας πέσουμε. Όμως δεν ντρεπόμαστε για τίποτα. Χαιρόμαστε που όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαστε με την ομάδα, με τα καλά της και τα κακά της. Χαιρόμαστε που οι άλλες οι ομάδες μας ζήλευαν και μας ζηλεύουν για τον τρόπο που λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα.
Το ρόστερ μεγάλωσε, γιατί;; Προφανώς γιατί τα νέα παιδιά θέλουν μια ομάδα-υγεία για να παίζουν αυτό που ξέρουν και μπορούν. Και για αυτό χαιρόμαστε, επίσης. Αλλά δεν ντρεπόμαστε για κανέναν και τίποτα. Κάποιοι προφανώς χαίρονται με τις δυσκολίες μας φέτος, αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατήρι.....Ο νοών νοείτο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές βρε παιδιά... Η ομάδα φέτος δεν τραβάει και οι λόγοι είναι πολλοί και όχι ένας. Έχουν γίνει τρομερά λάθη από όλες τις πλευρές αλλά το ζητούμενο στην παρούσα φάση δεν είναι να αποδοθούν ευθύνες αλλά να βρεθούν λύσεις. Υπάρχει εξάλλου δρόμος ακόμη... Από εκεί και πέρα ας είμαστε επίσης σοβαροί και ακριβείς στα λεγόμενά μας. Για ποια ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ του Αστέρα μιλάτε ; Μήπως αναφέρεστε στη Μπαρτσελόνα ή στην Ρεάλ Μαδρίτης; Μήπως μιλάτε για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ; Μήπως μιλάτε έστω για την Α.Ε.Μ ή τον Ναυπακτιακό ; Για τον Αστέρα Μεσολογγίου μιλάτε βρε παιδιά... Μία ομάδα "οικογενειακή" και αξιέπαινη με συνεχόμενες παρουσίες στο β' τοπικό, αλλά ως εκεί... Ούτε πρωτάθλημα ή κύπελλο πήρε ποτέ πέραν του Γ' τοπικού ούτε συμμετείχε ποτέ στην Α' κατηγορία. Ας πατήσουμε λιγάκι στη γη λοιπόν. Οι υπόλοιπες ομάδες της β' κατηγορίας είναι απλά καλύτερες από τον Αστέρα και όχι μόνο στο έμψυχο υλικό αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Το μόνο που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να παλέψει για την παραμονή της, ότι έκανε δηλαδή και όλα τα προηγούμενα χρόνια και μέχρι στιγμής ακόμη και με αυτό τον τρόπο (ήττα στην ήττα) τα καταφέρνει...

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 9:18 μ.μ.

Πρέπει να είσαι μεγάλο....γατάκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εσυ εισαι περηφανος που εχεις παιξει 14 αγωνιστικες κ εχεις κανει μια νικη κ αυτη στο 90 κ μια ισοπαλια κ θα πεσεις κατηγορια ετσι οπως φαινεται!ναι ομως τα ναι παιδια θελουν να παιζουν κ δεν γινεται με ενα ροστερ 30 ατομα να παιξουν ολα!εσεια φετος μαζεψατε στην ομαδα οποιον σε ελεγε οτι κλωτσαει μπαλα!κ δεν μιλαω για τα παιδακια!τα παιδακια ξερουν μπαλα!!καποιοι αλλοι δεν επρεπε να παιζουν αλλα εσεις επιμενατε κ τους βαζατε κ βασικους!ναι ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ειναι οταν μετα απο χρονια κ με πολυ καλες παρουσιες στο β τοπικο να πεφτεις κατηγορια!!γιατι εσυ μαλλον νομιζεις οτι θα ειναι ευκολο αν πεσεις κατηγορια να ξανανεβεις!κ αν νομιζεις οτι τα γραφω ολα επειδη χαιρομαι που χανει η ομαδα εισαι γελασμενος!

Ανώνυμος είπε...

Καλές γιορτές να 'χουμε !!! όλα τ' άλλα δε βαριέσαι... Μπάλα είναι και γυρίζει !!!

Ανώνυμος είπε...

Δρυός πεσούσης,πάς ανήρ ξυλεύεται.Χρόνια πολλά και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 12.02 π.μ.

Προφανώς φαίνεται ότι είσαι κάποιος εντός-εκτός και επί τα αυτά της ομάδας, για να ξέρεις ποιος φταίει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ποιος παίζει και με ποιο μέσο.
Άντε, καλό βράδυ και καλή χρονιά να 'χουμε!!!!Ναι, μπάλα είναι και γυρίζει.