Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-0

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο ήταν ο Αστέρας, χάθηκε δυστυχώς για την ομάδα του Μεσολογγίου με σκορ 2-0 το απόγευμα της Κυριακής στο λασπωμένο γήπεδο της Ματαράγκας. Κι αυτό γιατί ο Αστέρας δεν είχε τελειώματα στις πάρα πολλές φάσεις που δημιούργησε μπροστά στην εστία της γηπεδούχου ομάδας. Ο Αράκυνθος Ματαράγκας βρέθηκε σε κακή ημέρα και ήταν τυχερός αλλά και αποτελεσματικός αφού στις ελάχιστες επισκέψεις των παιχτών του στη περιοχή του Ρέγκλη κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να πάρει το τρίποντο. Το φιλμ του αγώνα (θα ακολουθήσει σύντομα και το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα):
12': ο Μιχαλόπουλος φεύγει στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που επιχειρεί δεν βρίσκει στόχο.
15': μακρινό σουτ από παίχτη της Ματαράγκας, ο Ρέγκλης ελέγχει.
22': η Ματαράγκα επιτίθεται από αριστερά, στη σέντρα που γίνεται η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Κοκόρη τόσο ώστε να έρθει "λουκούμι" στο κεφάλι του επιθετικού του Αράκυνθου μέσα στη μικρή περιοχή που θα κάνει εύκολα το 1-0.
30': κεραυνός του Παναγιώτη Τάσου έξω από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τη μπάλα και ο επερχόμενος Κουφός θα προσπαθήσει να τη στείλει  στα δίχτυα αλλά με υπερπροσπάθεια ο τερματοφύλακας θα απομακρύνει.
35': ολιγωρία στην άμυνα του Αστέρα και με ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα γίνει το 2-0.
38': απίστευτη ευκαιρία για τον Αστέρα όπου μέσα από τη μικρή περιοχή και χωρίς τον τερματοφύλακα ο Γατζούδης θα αστοχήσει έπειτα από σέντρα του Μιχαλόπουλου και αποτυχημένη έξοδο του τερματοφύλακα του Αράκυνθου.
39': Ατομική προσπάθεια του Κουφού από πλάγια αριστερά θα περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του θα περάσει άουτ (ο Αστέρας φωνάζει για ανατροπή του Κουφού από πίσω από τον τερματοφύλακα που θα σήμαινε αποβαλή και πέναλτι).
45': ο Κουφός φεύγει από το κέντρο του γηπέδου μόνος με τον τερματοφύλακα μοναδικό αντίπαλο αλλά χάνει το κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του πορτιέρο του Αρακύνθου.
76': η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα όταν τέσσερις παίχτες του βγαίνουν στην κόντρα με ένα μόνο αντίπαλο αμυντικό, όμως το τελικό σουτ του Ναούμη αποκρούει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
80': Ζωγράφος και Ναούμης συνεργάζονται με τον τελευταίο να βρίσκεται σε τετ-α-τετ με τον  τερματοφύλακα αλλά να μην τα καταφέρνει στο τελείωμα της φάσης.
81': καλό σουτ για την Ματαράγκα που εξουδετερώνει ο Ρέγκλης.
83': ξανά ο Ναούμης σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και απομακρύνεται.
90': η τελευταία ευκαιρία για την Ματαράγκα που βγάζει με υπερένταση ο Ρέγκλης.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέγκλης,  Κοκόρης, Σταμάτης Κ., Σούφρας, Ζωγράφος, Τάσσος, Γαντζούδης (Πασπαλιάρης),  Παππάς Κ., Φονταλής (Ναούμης), Μιχαλόπουλος Ι-Ν, Κουφός.  
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
40
9
36
2.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
27
12
31
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
35
19
30
4.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ **
25
18
26
5.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
29
14
26
6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
29
17
23
7.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ **
22
23
20
8.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
26
17
22
9.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
22
29
16
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
19
40
7
11.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
8
42
1
12.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
0
39
-6

** AO Λυγιάς και Αχιλλέας Γραμματικούς έχουν έναν αγώνα λιγότερο