Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-1

Για να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό αγώνα εκτός από ικανότητα χρειάζεαι σίγουρα και τύχη. Όταν λοιπόν η μπάλα "σταματάει" ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ στο δοκάρι της  αντίπαλης εστίας - πέρα από τις άλλες ευκαιρίες που μπορεί να έχασες - τότε δεν έχεις ελπίδα να διεκδικήσεις κάτι στον αγώνα αυτό.
Ο Αστέρας στάθηκε καλά στο γήπεδο της Γραμματικούς την Κυριακή το απόγευμα αλλά ηττήθηκε από τον αχιλλέα με σκορ 3-1, το οποίο σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων! Το φιλμ του αγώνα:
1'  πέναλτυ σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ο Μπράτσικας αποκρούει αλλά η μπάλα παίρνει ανάποδα φάλτσα και καταλήγει στην εστία του για το 1-0.
7'  ΄σεντρα-σουτ του Μιχαλόπουλου προλαβαίνει ο τερματοφύλακας της Γραμματικούς.
8' φοβερή προσπάθεια του Κώστα Παππά και σοτ από 35 μέτρα στο παραθυράκι του τέρματος της Γραμματικούς, βγάζει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με διπλή προσπάθεια.
13'  σέντρα του Μπανάκα στο δεύτερο δοκάρι δεν τα καταφέρνει ο φορ της Γραμματικούς.
15' λάθος στην εκτέλεση του ελεύθερου από πλευράς Αστέρα αλλά πάλι το σουτ του επιθετικού της  Γραμματικούς θα περάσει αρκετά άουτ.
33'  εκτέλεση φάουλ από Μιχαλόπουλο η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ!
47' η μπάλα βρίσκει το χέρι του αμυντικού του Αχιλλέα μέσα στην περιοχή, ο Σούφρας εκτελέι το πέναλτυ που υπέδειξε ο διαιτητής και ... 1-1.
53' κεφαλιά άουτ για τη Γραμματικού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
56' ωραίος συνδειασμός Σούφρα-Παππά-Μπούλη από αριστερά, σέντρα του τελευταίου αλλά το σουτ του Μιχαλόπουλου χωρίς η μπάλα να "σκάσει" στον αγωνιστικό χώρο φεύγει λίγο άουτ.
62' ΄σεντρα του επιθετικού της Γραμματικούς από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Μπράτσικα και έρχεται στην αγκαλιά του.
68' ωραία προσπάθεια από αριστερά για τη Γραμματικού και σέντρα στο πίσω δοκάρι ... 2-1.
75' λανθασμένη αντίδραση της άμυνας του Αστέρα σε κόρνερ της  Γραμματικούς  η μπάλα θα έρθει στο πίσω δοκάρι ... 3-1.
78' γύρισμα του Τάσσου μέσα από την περιοχή στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της γηπεδούχου.
82' φάση διαρκείας μέσα ρτην περιοχή της Γραμματικούς με ουτ από Φονταλή-Πασπαλιάρη το τελευταίο από τον Παππά θα βρεί ξανά το οριζόντιο δοκάρι!!
83' ο Αστέρας πιέζει, σουτ του Κουφού θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
84' κεφαλιά του Κουφού μετά από κόρνερ που κέρδισε ο Αστέρας, η μπάλα πάλι σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!!! 
85' ο Αστέρας έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Γραμματικούς, σουτ του Ζωγράφου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου.
 86' σουτ πάλι από το Ζωγράφει που μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου.
89' ο Σούφρας αυτή τη φορά μπαίνει από αριστερά το σουτ όμως που επιχειρεί φεύγει πάνω από το τέρμα ττου Αχιλλέα.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας,  Κοκόρης, Σταμάτης Κ. (Κοίνης), Σούφρας, Ζωγράφος, Τάσσος, Παππάς Σπ. (Πασπαλιάρης),  Παππάς Κ., Μπούλης, Μιχαλόπουλος Ι-Ν (Φονταλής), Κουφός.