Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-3

Μία από τα ίδια για τον Αστέρα την Κυριακή το απόγευμα στο ενωσιακό στάδιο και ... ήττα 2-3 από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Πολλά ατομικά λάθη (που πληρώθηκαν με το ... παραπάνω), ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης και το κυριότερο: πολλές κλασικές ευκαιρίες που δεν ... χάνονται αν θέλεις να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς. Αντίθετα η Ακαδημία εκμεταλεύτηκε τις αδυναμίες του Αστέρα κι έφτασε τελικά στη νίκη. 
Το Ευηνοχώρι προηγήθηκε στο 37' με το Δημαρά και διπλασίασε το τέρματά του στο 68' με το Ν. Διαμαντόπουλο. Ο Αστέρας μείωσε το σκορ σε 1-2 στο 85' με σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά πάλι μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι με τον Κουτρομάνη ξανά έκαναν στο 90' το 1-3. Στις καθυστερήσεις τέλος και σε εκτέλεση κόρνερ ο Γραμμένος με κεφαλιά έκανε το 2-3.
Η ήττα αυτή βάζει σε περιπέτειες τον Αστέρα που θα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο αν θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Σταθάτος, Σχώρης,  Παπασπύρου (Γραμμένος), Παναγιωτόπουλος, Κοίνης, Μωραϊτης (Μιχαλόπουλος), Καλύβας, Σύρρος (Χριστοδουλάτος), Λιακάκης (Πασπαλιάρης), Υζειράι.