Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1-1

Μετά από μιά κακή εμφάνιση η ομάδα μας παραχώρησε ισοπαλία στον Τρίκαρδο το Σαββάτο το μεσημέρι μέσα στο Μεσολόγγι με σκορ 1-1. Αν εξαιρεθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, όπου ο Αστέρας δημιούργησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει, το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε σε μια νευρική ατμόσφαιρα χωρίς αυτοσυγκέντρωση από τους παίχτες μας, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κατοχής να προηγηθεί από μια στημένη φάση, ο Αστέρας να μείνει με δέκα παίχτες μετά την δίκαιη αποβολή του Ντέμη και τελικά να χαθούν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί εντός έδρας για το κυνήγι της ανόδου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Αστέρα με ευκαιρία από τα αποδυτήρια καθώς με την σέντρα του αγώνα ο Βασ. Καρέτσος με μακρινή μπαλλιά βρήκε τον Πατούλια μέσα στην περιοχή που στο τετ-α-τετ που είχε έστειλε την μπάλλα άουτ. Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Στάθη, τον Τσιγαρίδα, τον Ντέμη αλλά ο Τρίκαρδος στην μοναδική του επίσκεψη στην περιοχή του Αστέρα έπειτα από ένα φάουλ που εκτελέστηκε από το κέντρο του γηπέδου, με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες καθώς προσπαθούσε ανορθόδοξα να μπει στην περιοχή της Κατοχής. Η λύτρωση ήρθε από τον Στάθη που εκτέλεσε ευστοχα το πέναλτυ που σφύριξε ο διαιτητής μετά από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή του Τρίκαρδου.
Από τον Αστέρα οι μόνοι που διασώθηκαν από την γενική κακή απόδοση ήταν ο Γαντζούδης στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος σταματούσε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων επιθετικών, καθώς και ο αρχηγός Βασ. Καρέτσος που ήταν ο μοναδικός, ειδικά στο "δύσκολο" χώρο του κέντρου που προσπάθησε να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του, διατηρώντας παράλληλα την ηρεμία στο παιχνίδι του σε ένα γήπεδο που "έβραζε". Μοιραίος παίχτης ο Πατούλιας που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να σκοράρει ειδικά αυτήν του β' ημιχρόνου όταν μπήκε από δεξιά κάνοντας μια μεγάλη κούρσα και δεν "έκοψε" την μπάλλα αλλά προσπάθησε να τελειώσει τη φάση μόνος του (όταν μάλιστα το σκορ ήταν 1-1 και η ομάδα έπαιζε με δέκα παίχτες).
Η εμφάνιση αυτή θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί, ο Ευθυμίου να ανασυντάξει την ομάδα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με δεδομένες μάλιστα τις απουσίες κάποιων πολύ βασικών παιχτών (Καλύβας, Σακκαρέλης, Καγιάς, Χαμοσφακίδης). Οι χαμένοι βαθμοί μέσα στην έδρα μας μπορεί να αποδειχτούν μοιραίοι για την φετινή προσπάθεια ανόδου της ομάδας.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταμάτης Βαγγ., Καρέτσος Ι., Τσαλαφούτας, Γαντζούδης, Σταθής, Τσιγαρίδας, Καρβέλης (Κουλός), Στάθης, Πατούλιας, Καρέτσος Βασ., Χαμοσφακίδης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 12-13/1/2013

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1-1
0-1
1-6
1-1
0-0
2-2
0-3 Α/Α
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
44
14
38
ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
2.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
52
11
34
PLAY-OFFS
3.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
35
15
33

4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
25
16
30

5.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
35
14
28

6.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
36
19
27

7.
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
32
33
23

8.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
26
35
23

9.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
30
21
18

10.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
25
25
16

11.
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
30
40
16

12.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
26
32
13
PLAY-OUT
13.
ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
7
74
0
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ
7
61
-7
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ