Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΓΟΜ 6-1

Καταιγιστικός ο Αστέρας το Σάββατο το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου νίκησε κατά κράτος την νεανική ομάδα του ΓΟΜ με το ευρύτατο σκορ του 6-1. Με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα του ο Αστέρας (άλλες λόγω τραυματισμών κι άλλες λόγω rotation που έκανε ο προπονητής Δ. Ευθυμίου) κυριάρχησε από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως ήταν αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο, πριν τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν με Παλαιοπαναγιά εκτός και Θέρμο εντός. Μπήκε δυνατά στον αγώνα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες εκμεταλευόμενος τόσο την εμπειρία όσο και την καλή τεχνική κατάρτιση των παιχτών του.
Έτσι, μετά από κόρνερ που κέρδισε στο 13' από αριστερά ο Αστέρας, η μπάλα ήρθε στη μικρή περιοχή ο Βασίλης Λινάρδος διεκδικεί την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Αλέξη Στάθη που από κοντά με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα: 1-0!!! Στο 25', πάλι ο Αλ. Στάθης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά αυτή τη φορά θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 2-0. Στο 31' όμορφος συνδυασμός των παιχτών του Αστέρα που ξεκινά από τον Πάνο Κέκελο, καταλήγει μέσα στην περιοχή σε τετ-α-τετ του Seva που αποκρούει ο τερματοφύλακας αλλά ο επερχόμενος Κατσαβός θα κάνει το 3-0. Ο Αστέρας θα πετύχει το 4-0 στο 37' πάλι με τον Κατσαβό με κοντινή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από επίθεση διαρκείας.
Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας κατέβασε ταχύτητα και πέτυχε δύο ακόμη γκολ. Το πρώτο στο 52' με όμορφη κεφαλιά του Κατσαβού στο "παραθυράκι" της εστίας του Αντωνόπουλου, και το δεύτερο με το Seva ύστερα από λάθος συνεννόηση μεταξύ άμυνας και τερματοφύλακα της ομάδας του ΓΟΜ. Το ΓΟΜ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Γιάννη Ρήγα στο 83'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Φιλόπουλος Μ., Κατσάνος Π.(λ.τ. Κανταρέλος Ν.), Κέκελος Π., Λινάρδος Β., Κουρνέτας Μ.(Αντωνίου Κ.), Γαντζούδης Απ., Seva Αντ. , Κατσαβός Γ. (Κατσουλάκης),  Σταμάτης Ν., Στάθης Αλ.,Καλύβας Ηλ.